Høstmeny
Sommeren er over og tiden for kjøligere temperatur og mørke kvelder har ankommet. Da er også sesongen for lam og viltmat igang både i hverdagskosen og som festmat. Nedenfor finner du spennende variasjoner av våre berømte høstretter. Kombiner det med en forrett og dessert fra vår kontinentale meny, og vips har du skreddersydd din egen 3-retter til festmiddagen i høstmørket.
Lammende godt
Klassisk tradisjonell fårikål med lam, kål, pepper og salt.
Fårikål med lam, chili, hvitløk, ingefær og soya
Kinesisk fårikål "Hong Kong" style. Lam med bl.a. løk, tofu ost, chee hou saus, shaoxing vin, soya, oyster saus, shitake sopp, mandarin, bambus, gulrot
Fårikål "Mexican style"
Vilt i mørket
Hjortefilet med rotgrønnsaksmix, trøffelblomkål, poteter og plommesaus. Dropper du potetene, får du et deilig lavkarbomåltid i høstmørket
Hjortefilet med sjokolade, fiken, sopp, kålrot og rosenkål
Spicy asiatisk hjorte bowl
Baconrullet hjortemedaljong med rødvinssjalottløk
Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker, poteter og kirsebærsaus
Quesedilla med reinsdyr og multer
Reinsdyr maki
Reinsdyrfilet med sopp, pastinakkpure, bacon og aspargesbønner
Lik og følg vår youtube kanal, bedagelig.no og se våre videoer og filmer med høsttema: