top of page

Høstmeny

Sommeren er over og tiden for kjøligere temperatur og mørke kvelder har ankommet. Da er også sesongen for lam og viltmat igang både i hverdagskosen og som festmat. Nedenfor finner du spennende variasjoner av våre berømte høstretter. Kombiner det med en forrett og dessert fra vår kontinentale meny, og vips har du skreddersydd din egen 3-retter til festmiddagen i høstmørket.

Lammende godt 

Tradisjonell fårikål.jpg

Klassisk tradisjonell fårikål med lam, kål, pepper og salt.

Fårikål med hvitløk_chili_ingefær_soya.jpg

Fårikål med lam, chili, hvitløk, ingefær og soya

Kinesisk fårikål_Hong Kong style.jpg

Kinesisk fårikål "Hong Kong" style. Lam med bl.a. løk, tofu ost, chee hou saus, shaoxing vin, soya, oyster saus, shitake sopp, mandarin, bambus, gulrot

Fårikål_Mexican style.jpg

Fårikål "Mexican style"

Vilt i mørket

Hjortefilet med plommer.jpg

Hjortefilet med rotgrønnsaksmix, trøffelblomkål, poteter og plommesaus. Dropper du potetene, får du et deilig lavkarbomåltid i høstmørket

Hjort med sjokolade.jpg

Hjortefilet med sjokolade, fiken, sopp, kålrot og rosenkål

Spicy hjorte bowl.jpg

Spicy asiatisk hjorte bowl

Baconrullet hjortemedaljong.jpg

Baconrullet hjortemedaljong med rødvinssjalottløk

Reinsdyrfilet med kirsebærsaus.jpg

Reinsdyrfilet med rotgrønnsaker, poteter og kirsebærsaus

Quesedilla med reinsdyr og multer.jpg

Quesedilla med reinsdyr og multer

Reinsdyrmaki.jpg

Reinsdyr maki

Reinsdyrfilet med pastinakkpure.jpg

Reinsdyrfilet med sopp, pastinakkpure, bacon og aspargesbønner

Lik og følg vår youtube kanal, bedagelig.no og se våre videoer og filmer med høsttema:

bottom of page