top of page
mm36553

Matsmaking av ny tapas og småmat meny

En livlig gjeng deltok på matsmaking av et utvalg fra den nye tapas og småmat menyen som nylig ble publisert. Deltakere var både barn, ungdom og voksne. Blant smårettene fikk deltakerne smakt og spist seg gjennom rettene

- Melon og serranospyd med balsamico krem

- Ytrefilet med asiatisk saus, løk og chili på brød

- Gambas (store scampi) på Koreansk vis

- Porsjonsfoccacia med aioli

- Andebryst m/pak choy kål, epler, perlepotet og kirsebærsaus

- Limemarinerte jordbær m/hvit sjokolademousse


Her er et utdrag av noen av gjestenes og deltagernes tilbakemelding**:


" Dette var et fantastisk måltid med velsmakende, balanserte retter på et fint dekket bord. Dette kan jeg trygt anbefale"

Terje Heide


" Tusen takk for hyggelige timer i går Og FOR en smaksopplevelse Vanskelig å finne dekkende beskrivelse, alt var så perfekt, balanserte smaker og nydelig satt sammen - anbefales på det sterkeste"

Elin Knudsen


" Flott opplevelse, menyen er godt variert og hver rett er balansert. Det finnes noe for alle smaker og den lille ekstra gir nytt liv til gamle klassikere. Like dann som det introduserer nye smaker. alt i alt en flott opplevelse:)"

Tuva Glemminge Jarnæs


" Veldig god mat Mye forskjellig med mange unike smaker. Rettene var perfekt balansert, og passer både voksne og barn. Anbefales veldig"

Maria Moe Heide



6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page